sâmbătă, 9 martie 2013

Mihai Petre facut cu ou si cu otet de un concurent venit la "Romanii au talent"Un concurent venit sa demonstreze ca detine un talent deosebit,si anume de magie,l-a scos din pepeni pe juratul Mihai Petre de la "Romanii au talent".
Barbatul,pe numele sau Paul Gheorghe, a vrut sa le demonstreze celor prezenti ca poate transmite vibratii cu ajutorul palmelor sale.A invitat doua persoane din public,o fata si un baiat,si si-a asezat palmele peste palmele lor.I-a intrebat daca in acest timp au simtit ceva,insa spre dezamagirea lui,raspunsul a fost negativ.
Vazand acestea,concurentul a vrut sa incerce acelasi lucru si cu Mihai Petre.Acelasi raspuns a primit si din partea juratului."Magicianul"s-a infuriat si a inceput sa se ia de Mihai ca nu recunoaste ca intr-adevar a simtit ceva,dar nu doreste sa spuna.
Mihai l-a sfatuit sa plece ca isi pierde timpul degeaba dupa ce a fost numit "agitat".Raspunsul concurentului i-a uimit pe toti:"Pustiu,eu imi pierd timpu cu tine".Smiley a fost nevoit sa il scoata pe acesta din scena ,deoarece nu mai vroia sa plece.

Ce parere aveti despre acest concurent?
Etichete : Paul Gheorghe , Romanii au talent , Mihai Petre , magician , pustiu
Adresa URL :http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/03/mihai-petre-facut-cu-ou-si-cu-otet-de.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare