Pulpa de miel la cuptor este o bucata traditionala de Paste . Va pun la dispozitie modul de prepare si ingrediente pentru aceast fel de mancare care nu trebuie sa lipseasca de sarbatoarea de Paste .
Ingrediente pentru 6 portii
- 1.7 KG pulpa de miel
- 1 lingurita piper negru , zdrobit
- 2 linguri de ulei
- 8 fire de rozmarin uscat
- 180 ml vin alb
- 180 ml supa de oase ( sau 1 cub MAGII de vita dizolvat in 180 ml de apa fiarta )
- 4 linguri peltea de zarzare sau de coacaze
Mod de preparare :
Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius . Puneti jumatete din rozmarin si cimbru intr-o tava de friptura , asezati pulpa de miel peste ele , ungeti pulpa cu ulei si presarati piperul , restul de cimbru si rozmarin iar dupa preferinte puteti adauga si smantana .
Reduceti temperatura la 180 grade Celsius si coaceti aproximativ 15-20 de minute pentru fiecare 500 grame de cane , ungand din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava .
Scoateti pulpa din tava , apoi adaugati vinul si supa . Fierbeti 2 minute si adaugati pelteaua . Fierbeti la foc mic 3 minute , pana se ingrasa sosul . Puneti intr-o sosiera si serviti cu miel , cartofi fierti si salata verde .
Pofta Buna !
Etichete : Bucate traditionale de Paste , pulpa de miel la cuptor , rozmarin , pe masa de Paste , reteta culinara
Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-la-cuptor.html
Ingrediente pentru 6 portii
- 1.7 KG pulpa de miel
- 1 lingurita piper negru , zdrobit
- 2 linguri de ulei
- 8 fire de rozmarin uscat
- 180 ml vin alb
- 180 ml supa de oase ( sau 1 cub MAGII de vita dizolvat in 180 ml de apa fiarta )
- 4 linguri peltea de zarzare sau de coacaze
Mod de preparare :
Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius . Puneti jumatete din rozmarin si cimbru intr-o tava de friptura , asezati pulpa de miel peste ele , ungeti pulpa cu ulei si presarati piperul , restul de cimbru si rozmarin iar dupa preferinte puteti adauga si smantana .
Reduceti temperatura la 180 grade Celsius si coaceti aproximativ 15-20 de minute pentru fiecare 500 grame de cane , ungand din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava .
Scoateti pulpa din tava , apoi adaugati vinul si supa . Fierbeti 2 minute si adaugati pelteaua . Fierbeti la foc mic 3 minute , pana se ingrasa sosul . Puneti intr-o sosiera si serviti cu miel , cartofi fierti si salata verde .
Pofta Buna !
Etichete : Bucate traditionale de Paste , pulpa de miel la cuptor , rozmarin , pe masa de Paste , reteta culinara
Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-la-cuptor.html