vineri, 3 mai 2013

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor este o bucata traditionala de Paste . Va pun la dispozitie modul de prepare si ingrediente pentru aceast fel de mancare care nu trebuie sa lipseasca de sarbatoarea de Paste .




Ingrediente pentru 6 portii 
1.7 KG pulpa de miel
- 1 lingurita piper negru , zdrobit
- 2 linguri de ulei
- 8 fire de rozmarin uscat
- 180 ml vin alb
- 180 ml supa de oase ( sau 1 cub MAGII de vita dizolvat in 180 ml de apa fiarta )
- 4 linguri peltea de zarzare sau de coacaze

Mod de preparare :
     Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius . Puneti jumatete din rozmarin si cimbru intr-o tava de friptura , asezati pulpa de miel peste ele , ungeti pulpa cu ulei si presarati piperul , restul de cimbru si rozmarin iar dupa preferinte puteti adauga si smantana .
    Reduceti temperatura la 180 grade Celsius si coaceti aproximativ 15-20 de minute pentru fiecare 500 grame de cane , ungand din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava .
    Scoateti pulpa din tava , apoi adaugati vinul si supa . Fierbeti 2 minute si adaugati pelteaua . Fierbeti la foc mic 3 minute , pana se ingrasa sosul . Puneti intr-o sosiera si serviti cu miel , cartofi fierti si salata verde .


Pofta Buna !



Etichete : Bucate traditionale de Paste , pulpa de miel la cuptor , rozmarin , pe masa de Paste , reteta culinara
Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-la-cuptor.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare