luni, 18 februarie 2013

Ce este Lyoness ? Cum functioneaza aceasta companie ?

Ce este Lyoness ? 
Lyoness este o companie de tip piramida infiintata in anul 2003 care functioneaza in 30 de tari , aceasta companie ofera membrilor sai banii inapoi pe cumparaturi si/sau bonuri valorice cu o parte din bani.
Aceasta afacere in viitor poate fii una foarte profitabila sau mai mult decat o afacere .



Cum functioneaza aceasta companie ?
Imagineaza-ti ca X este patron unui restaurant iar Y este clientul . Aici intervine Lyoness care ii arata calea lui Y de unde sa cumpere ca este mai ieftin si acesta va revenii de fiecare data pentru ca a devenii un client fidel.
Clientul fidel primeste un 1% discount din cumparaturile facute , un 1% merge la cel care la trimis pe cumparator de produse la site , iar un 1% merge la Lyoness .
Ideea sta in felul urmator . acest program fiind nou in Romania iti da posibilitatea sa faci cumparaturi mai pe gratis sau mai pe scurt vin cu oferta sa te atraga.
Evident ca poti aduce oameni in sistem si sa castigi foarte multi bani daca aduci foarte multi clienti care sa iti inscrie ID-ul de sponsor si sa cumpere de la magazinele sub contract Lyoness .

Deci programul acesta este real si nu este nici o facatorie , Lyoness luandu-si bani inapoi si pe plus de la magazinele mari si spun ca este de incredere.

Daca ti-a placut articolul fa-l cunoscut !






Etichete : Ce este Lyoness ? , Cum functioneaza Lyoness ?

Adresa URL :  http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/02/ce-este-lyoness-cum-functioneaza.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare