joi, 31 ianuarie 2013

CEI MAI FRAIERI INFRACTORI DIN EUROPA

In Ungaria,o femeie a incercat sa jefuiasca o alimentara,alegandu-si ca arma un tub de spray paralizant.Din fericire,vanzatoarea si-a dat seama ca avea in mana doa un tub de deodorant....

In Polonia,doi locuitori din orasul Zabrze s-au apucat sa se certe serios unul cu altul.Spiritele s-au incins atat de tare,incat unul dintre eia sunat la politie.Dupa ce s-au calmat,li s-au luat buletinele si...surpriza!Amandoi erau pe lista de infractori cautati de politie.Era vorba doar de un mic amanunt de care uitasera cand s-au luat la cearta.


Un imigrant roman de 45 de ani s-a decis,intr-o seara,sa intre prin efractie intr-o casa din Dego,nordul Italiei.Dupa ce a spart usa apartamentului si a luat bunuri in valoare de 2000 de euro,barbatul a dat o raita si prin crama casei.Nu s-a putut abtine si s-a asezat la o masa pentru a degusta un vin.Intre timp,proprietarii au revenit acasa si,vazand usa fortata,au aleratat politistii,care l-au gasit pe roman turnandu-si inca un pahar.

Doua minti "sclipitoare"s-au gandit sa vandalizeze un lift dintr-o gara.Au lovit cu piciorul in usile inchise pana cand s-au blocat,au oprit liftul intre etaje si au tras semnalul de alarma.Blocati inauntru,cei doi vandali s-au vazut nevoiti sa astepte sa fie scosi afara de pompieri,care au sosit la fata locului insotiti de...politie.

Un hot a intrat,prin efractie,intr-o masina si,in timp ce scotocea prin torpedou,cautand ceva de furat,a activat din greseala sistemul de inchidere centralizata.A ramas blocat!Cand s-au intors,proprietarii au gasit politia in timp ce le supraveghea noul ''locatar",un barbat bine-cunoscut autoritatilor.

Un hot a lasat in urma lui,intr-o casa pe care o sparsese,un indiciu vital:un telefon mobil cu poza lui pe ecran.Dectectivul care investiga cazul l-a recunoscut.Hotul a sustinut ca isi pierduse telefonul si ca acesta era folosit de altcineva.Alibiul lui a picat in momentul in care bunurile furate au fost gasite la el acasa.Barbatul a fost condamnat la 160 de ore de munca in folosul comunitatii.

Intr-adevar,e ciudat sa furi acoperisul unei case,dar exact asta intentionau doi barbati.Supa ce au terminat de demontat baza ,unul s-a dat jos si a luat scara cu el acasa.Cel de-al doilea hot,abandonat pe casa,a sunat la pompieri.Pompierii au chemat politia.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare