marți, 29 ianuarie 2013

Mierea folosita ca tratament naturist

Mierea a fost elogiata în scripturile de fiecare religie majoră din cele mai vechi timpuri ca fiind  "hrana zeilor". 



   Mierea este compus din două zaharuri principale, levuloză și dextroză. Aceste zaharuri nu trebuie să fie defalcate în funcție de procesul digestiv, astfel încât mierea este rapid absorbit in sange, oferind un impuls de energie rapid la corp. Acesta conține, de asemenea, proteine, vitamine și minerale, dar nu colesterol.

Mierea are săruri de potasiu care fac anumite un absorbant de umiditate fenomenal si un criminal mare de germeni și bacterii. De fapt, mierea distruge bacteriile mai eficient decât unele antibiotice.Acest lucru, de asemenea, ajută-l atragă excesul de lichid din sânge, scăderea tensiunii arteriale. Dragă, dacă este luat pe stomacul gol, cu apa si lamaie, reduce obezitatea și greutate. Cosmeticieni recomand pe acesta din belsug pentru un ten luminos si parul matasos. Dacă luate pe timp de noapte, cu lapte fierbinte, vindeca constipație.


Mierea a fost folosit în multe aplicații medicale de-a lungul anilor, dar studii recente sunt acum în măsură să dovedească beneficiile sale ca un tratament antibacterian topic pentru arsuri si ulcere.

Compusi cunoscuți antioxidante din miere sunt chrysin, pinobanksin, vitamina C, catalaza, și pinocembrin. Spre deosebire de cele mai multe alți îndulcitori, mierea conține cantități mici dintr-o gamă largă de vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti si, care includ o gamă largă de vitamine, cum ar fi vitamina B6, tiamina, niacina, riboflavina, acid pantotenic si.

În plus, mierea contine minerale esentiale, inclusiv calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zinc, precum și mai multe tipuri diferite de amino acizi au fost identificate în miere. Miere neagra are mai multi nutrienti decat soiurile mai ușoare. Vitamine și minerale depinde de sursa florală a mierii. Mierea are mai puțin de 2% sodiu.

Datorita proprietatilor sale antibacteriene, mierea în stare pură poate fi păstrată pe termen nelimitat.

Există diferite arome de miere?

Miere poate fi de mai soiuri de plante  si pe scena preparate gastronomice în aceste zile, dar această tendință nu este nimic nou pentru apicultori. Mierea este un produs natural, care a fost întotdeauna extrem de dependent de mediul local în care albinele aduna nectar lor. La fel ca și în regiunile regiuni viticole cafea, miere diferite regiuni există, de asemenea,.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare