duminică, 27 ianuarie 2013

Terapia cu delfini - impotriva celor cu boli psihice




Terapia cu delfini este un domeniu nou și incitant de medicina moderna ca unii oameni clasifica, ca parte a tratamentului animalelor. Acest domeniu de medicament a demonstrat rezultate extraordinare ale terapiei și progrese în rezultatele în raport cu metodele convenționale de tratamente, cum ar fi medicamentele prescrise, tratamentul uman și altele. Acesta este relativ nou, dar deja a documentat rezultate la pacienții care au ales să-l încerce.
Temelie a programului cu delfini este asistata in Europa si se întoarce în Europa de Est, fosta Uniune Sovietică, precum și Marea Neagră.Programul a fost fondată în 1986 de către dr. Ludmila Lukina.Echipa MD Dr. Lukina de cercetare de la Oceanarium de Stat din Ucraina, situat in Sevastopol, Crimeea, efectuat studii care au condus în dezvoltarea diferitelor programe terapeutice. .O echipa condusa de profesionisti și  din domeniul medical, cu o medie de 15 de ani de experiență de lucru cu delfinii și copii a fost capabil de a construi o metodologie, o bază teoretică, precum și aplicarea practică pentru programele destinate copiilor care suferă de o serie de boli, inclusiv autism si ADD, varsta 2-13.
Există un program pentru adulți, precum și cu diferite boli, nevoi psihologice și medicale.Terapia asistată delfin nu este un miracol. Un depozit de bucurie și armonie în timpul sesiunilor de tratament în inimile copiilor, părinților acestora și a echipei de sprijin este un rezultat garantat. Contacte cu cele mai prietenoase creaturi ale sesiunilor de terapie mare și sunt ca un joc pentru pacienți și altele. Este, totuși, o parte foarte importantă a unei sesiuni de terapie.Când sunt prezenți la ședințele de terapie Lukina dr. echipa de tratament vi se schimbă fizic și mental fiind un proces gandit la o subtilitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare