miercuri, 30 ianuarie 2013

Fifa 2013 face furori in categoria jocurilor pe pc


FIFA 13 este versiunea cea mai completă a unui simulator de fotbal pana in prezent, și este un rival puternic pentru PES 2013, în lupta de a fi rege al jocurilor de fotbal. Au existat o serie de îmbunătătiri peste FIFA 12, care ajuta pentru a face această versiune chiar mai bune.

Prima atingere de control
Noul sistem de control tactil a revolutionat modul în care veti primi mingea. Controlul va deveni o chestiune de indemanare, mai degraba decat ceva automat. În FIFA 1 controlul mingii sunt influențate de variabile, cum ar fi pozitionarea, de reactie si atributele jucatorului la primirea trecere. Controlul necorespunzătoare a mingii ar putea lasa adversarul sau provoca mingea pentru a rula afara din joc.

Această modificare este similar cu cand esti atacat tactic a fost introdus in FIFA 12. Chiar și jucătorii cu experiență FIFA au fost deranjat la început de către comutatorul, dar m-am simtit stăpânirea oh-atât de satisfăcătoare. E posibil să fie aceeași cu touch control primului FIFA 13, și, sperăm, la fel ca apararea tactic, nu va fi o opțiune pentru a opri, dacă ai nevoie de timp să te obișnuiești cu el.




Nu va fi mai bine înghesuiala intre jucători, care pot folosi acum umeri si bratele pentru a ajuta proteja mingea sau cum se abordeaza un adversar. Provocări fizice afectează viteza  în FIFA 13, cu atacatorii fiind încetinită sau continuarea jocului pentru avantaj

Dribbling
În FIFA 13, abilitatea de a trece de un adversar cu o simplă schimbare de directie s-a schimabat.prin noi miscări si atingeri rafinate , care vă permit să selectati pentru a utiliza in interiorul sau in exteriorul piciorului. Aceasta va fi o adevarata incantare pentru jucatori punct de vedere tehnic-savvy FIFA, și va aduce mai multa pricepere în a castiga un meci.

Tactici pentru lovituri libere
La loviturile libere din FIFA 13 poti avea la trei jucători în jurul mingea. Acum puteti creea modele noi si lovituri imprevizibile .








Din punct de vedere defensiv puteți adăuga jucători la perete, sau instrui unul dintre ei să vină pe pentru a intercepta o revenire. De asemenea, puteți muta sneakily perete înainte de un câțiva centimetri. Cu toate acestea, în cazul în care arbitrul observă acest, riscați obtinerea unui cartonaș galben.

Grafica, modul de career si multiplayer
FIFA 13 aduce unele trucuri pentru modelarea 3D a fețelor jucătorilor prin utilizarea Imaging dimensionale. Asemănare cu personaje de calculator "din viața reală omologii este, prin urmare, chiar mai precisă decât oricând.

FIFA 13 se mândreste cu un mod de cariera extinse, în care vă asumati rolul de antrenor, jucator si manager al echipei tale. În ceea ce priveste multiplayer online, EA a promis - fără a dezvălui încă detaliu - o actualizare importantă a sezonului Meciuri directe.

În general, FIFA 13 promite să fie unul dintre cele mai complete jocuri de fotbal, realiste le-am vazut.

Descărcarea acest joc necesită software-ul EA origine pentru a fi instalate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare